Schilderij stadsgezicht

Op zoek naar een schilderij van een stadsgezicht?

U kunt bij Richard van Mensvoort terecht voor unieke, sfeervolle stadsgezichten. In het portfolio zijn stadsgezichten van onder andere Amsterdam, Den Bosch en Utrecht te zien. Op uw verzoek kan een stadsgezicht naar keuze in opdracht worden vastgelegd op doek. Het gewenste stadsgezicht kan worden aangeleverd door middel van foto’s of door een gezamenlijk bezoek aan de locatie.

Bekijk het portfolio met stadsgezichten of neem direct contact op.

Bekijk stadsgezicht portfolio Contact
schilderij stad stadsgezicht van maken

Stadsgezicht schilderij Amsterdam

Waarom Richard van Mensvoort?

Unieke stijl

De stadsgezicht schilderijen balanceren tussen realisme en impressionisme. Richard streeft naar het weergeven van de werkelijkheid (realisme), van sfeervolle onderwerpen uit het dagelijks leven met een losse verftoets (impressionisme).

Bruisende stadsgezichten

Bij het schilderen van een stadsgezicht stelt Richard zichzelf ten doel om de bruisende stad te ‘vangen’ op doek. In zijn schilderijen passeren regelmatig auto’s, trams en fietsers. Om het stadsbeeld tot leven te brengen zijn kleur en compositie belangrijk en spelen licht en sfeer een prominente rol.

Erkend werk

Richard van Mensvoort werkte de afgelopen jaren mee aan talloze solo- en groepstentoonstellingen. Ook was zijn werk te zien op verschillende toonaangevende kunstbeurzen in binnen-en buitenland. Zo hingen zijn schilderijen aan de muren bij o.a. de Affordable Art Fair in Amsterdam, de AAF in Londen, de Kunst & Antiek beurs in Naarden en van ART Breda.

Verfijnde Schildertechniek

Richard maakt zijn schilderijen met olieverf, voornamelijk van het merk Cobra Artist, op linnen canvas of houten paneel. Hij maakt tijdens het schilderen gebruik van o.a. penselen, kwasten, paletmessen, inktrollers en plamuurmessen.

schilderij stadgezicht stad laten maken van

Stadsgezicht schilderij Uilenburg Den Bosch

Contact opnemen

Neem contact op met Richard van Mensvoort en leg uw verzoek voor een schilderij met stadsgezicht voor.

Contact opnemen

Waar ben ik: Home > Schilderij stadsgezicht