Zitten in de Zon (blog)

Mijn schilderijen zijn genoemd en gedeeld in het blog “Zitten in de Zon”. Onderstaand staat een stuk uit de blog. Voor het volledige blog, klik op de link onderaan deze pagina.

“Richard van Mensvoort (1972) heeft een grote voorliefde voor het vastleggen van mensen in een zonnige omgeving. Letterlijk dus: ‘zitten in de zon’. Ik plaatste op deze Blog vorig jaar rond deze tijd al een post met aansprekende voorbeelden hiervan (klik hier). Richard schuwt de uitdaging van voor hem nieuwe onderwerpen niet en ook dat doet hij met klasse. Daarom graag hierbij een nieuwe collage van 14 favorieten uit zijn steeds breder wordende oeuvre. Voor de eigen website van deze impressionist uit Megen, Noord-Brabant: klik hier.”

Volledige blog: http://zittenindezon.blogspot.com/2018/11/richard-van-mensvoort-nederlandse.html