Richard van Mensvoort schildert Floortje Dessing bij Sterren op het Doek

Vanaf 3 september is Sterren op het Doek terug op televisie. De namen van de BN’ers die geportretteerd worden zijn inmiddels bekend gemaakt. In aflevering 3 op dinsdag 17 september schilder ik Floortje Dessing. Allemaal kijken dus: NPO 2, 20.25uur Sterren op het doek.

sterren op het doek, Floortje Dessing met presentator Özcan Akyol
Floortje Dessing met presentator Özcan Akyol (foto: rjrfoto)

Portretten Sterren op het Doek

Naast Floortje Dessing zijn Matthijs van Nieuwkerk, Bibian Mentel, Aart Staartjes, Caroline de Bruijn, Maarten van Rossem, Lee Towers en Waylon te gast. Lees hier het artikel van Omroep MAX over de gasten bij Sterren op het Doek.

Aan het einde van elke aflevering van Sterren op het Doek mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen.

Portret in opdracht laten maken

Wilt u of uw organisatie ook een exclusief portretschilderij in olieverf laten maken als dierbare herinnering, als exclusief cadeau bij een jubileum, afscheid, een zilveren of gouden bruiloft, pensionering oid? Er zijn vele aanleidingen om een bijzonder en boeiend portretschilderij te laten maken. Ook een postuum portret behoort tot de mogelijkheden.

Kijk hier voor de mogelijkheden voor portret in opdracht en neem geheel vrijblijvend contact op.