Portret Floortje Dessing

In aflevering 3 van het televisieprogramma Sterren op het Doek laat Floortje Dessing zich portretteren door 3 kunstenaars. Uiteindelijk kiest ze het portret waarin ze zichzelf het meeste herkent. Dit is ‘m!

Portret van Floortje Dessing / Sterren op het Doek / 80x60cm olieverf op paneel / Richard van Mensvoort paintings

Op zoek naar een portretschilderij in opdracht?

U kunt bij Richard van Mensvoort terecht voor unieke, sfeervolle portretten. Op uw verzoek kan een portret naar keuze in opdracht worden vastgelegd op doek of paneel. Het gewenste portret kan worden aangeleverd door middel van foto’s of door een ontmoeting met het model op locatie of in het atelier. Zou u ook wel een exclusief portretschilderij in olieverf willen hebben van uw kind, geliefde, gezin, ouders, huisdier, collega of uzelf?

Kijk voor meer informatie portret in opdracht of neem direct contact op.

U kunt hier de aflevering van Sterren op het Doek terugkijken