Expositie: Schilderachtig

Vanaf zaterdag 31 oktober t/m 20 december bij Galerie Bonnard (Nuenen)

Een expositie met kunstenaars die er van houden hun streken verf te laten zien. Olieverf heeft bijzondere eigenschappen die het mogelijk maken met veel verschillende structuren te werken. De penseel vol verf al dan niet verdund kan hiermee, los van het onderwerp nog een ander verhaal vertellen. Het verhaal van de verf.

In deze expositie kunstenaars die graag veel verf gebruiken en laten zien wat de verf kan veroorzaken wanneer je ‘het los laat’. Dit zonder  de realiteit, de compositie, kleur, etc. uit het oog te verliezen. De ene kunstenaar houdt ervan het landschap in al haar verlatenheid te laten zien, een ander houdt ervan de mensen erin te betrekken en bij weer een ander is de mens bepalend voor wat we van de omgeving te zien krijgen.

Een expositie over verf, het doek en de inspiratie van de kunstenaars: Richard van Mensvoort, Jantien de Boer, Marein Konijn & Roos Schuring. t/m 20 december.

Kijk alvast welke schilderijen er op dit moment beschikbaar zijn bij Galerie Bonnard. Of bekijk de volledige portfolio op www.richardvanmensvoort.com

Paris / 100x100cm olieverf op linnen